Onbegrensde mogelijkheden

OSB maatwerkservice

Ontdek nu de onbegrensde mogelijkheden van OSB met onze OSB maatwerkservice! OSB is een prachtig, veelzijdig en duurzaam materiaal dat zich thuisvoelt in vele interieurstijlen. Van oorsprong wordt OSB veel toegepast in bouw en constructie. Vaak in een kwaliteit die dan nog moet worden afgewerkt, omdat er anders teveel formaldehyde vrijkomt, omdat het kan splinteren of omdat het niet voldoende kwaliteit uitstraalt.

Vanwege de charme en het stoere, natuurlijke maar ook industriële karakter van het materiaal wilden wij het juist in het zicht gaan toepassen. We deden dat al in eerdere producten, waarbij we al werkten met een kwaliteit OSB die zeer geschikt is voor interieurtoepassing, omdat deze formaldehydevrij is, vaster geperst dan een ‘standaard kwaliteit’ en naast zachtere ook hardere houtsoorten bevat.

Vanuit de puurheid van het materiaal zelf is OSBvloeren.nl ontstaan. In onze productlijn zijn we gaan werken met een fantastische hardwaxolie, die het materiaal vijftien verschillende karakters geeft en bovendien goed beschermt tegen vuil en vocht. Behalve de drie standaard formaten vloerdelen bestond al de mogelijkheid om aangepaste formaten te laten maken. Daarnaast kregen we regelmatig de vraag of we ook andere onderdelen en/of objecten konden maken.

Om tegemoet te komen aan die vraag, bieden wij met onze maatwerkservice nu extra mogelijkheden voor maatwerk in onze vertrouwde kwaliteit OSB en in de 15 kleuren* waarin ook de OSB vloeren beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan wandpanelen, room dividers, keukens, balies, kasten, tafels, banken of andere interieurelementen. De enige grenzen die er nu nog zijn, zijn de grenzen van je eigen fantasie!

Maatwerkproductie

Op aanvraag kunnen wij gespecificeerde onderdelen produceren, waarbij platen desgewenst aan één zijde, aan beide zijden of rondom geschuurd en geolied kunnen worden (dus ook de kopse kanten). Kopse kanten kunnen naar wens voorzien worden van een groef – ten behoeve van koppeling – of zonder groef worden afgewerkt. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld één kant te voorzien van een groef en de overige kanten niet. Hoeken kunnen worden voorzien van een velling (een afgeschuind randje) , of scherp worden afgewerkt. Onderdelen kunnen worden voorzien van boringen of ander freeswerk ten behoeve van constructie.

Uitwerking van ontwerpen

Heb je een idee voor iets maar wil je het ontwerp niet tot in detail zelf hoeven te bedenken? Dan kunnen we ook dat voor je verzorgen. We hebben dan voldoende aan je wensen en het concept, waarmee we dan in overleg tot een uitgewerkt ontwerp komen. In principe produceren we dan als vervolgstap dit ontwerp ook voor je.

Levering op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. We kunnen je bestelling leveren als bouwpakket, zodat je er zelf mee aan de slag kunt, of we leveren je bestelling gemonteerd en al, zodat je deze alleen maar hoeft neer te zetten of te monteren.

Plaatsing en montage

En tenslotte is het mogelijk om plaatsing en montage ook door ons te laten verzorgen. Wij komen dan je bestelde onderdelen, objecten of meubilair bij je afleveren, we brengen het binnen, monteren het en maken alles geheel gebruiksklaar.

OSB vloeren van dichtbij bekijken? Kom langs!

In onze showroom in Harderwijk kan je alle kleuren OSB vloeren die we leveren van dichtbij bekijken. Ook ligt er in de showroom een OSB vloer, zodat je goed kunt zien hoe dit er in werkelijkheid uitziet. Nieuwsgierig? Neem contact op voor een afspraak!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site en de shop zo goed mogelijk werken.